7 motive pentru a ne contacta

Home / 7 motive pentru a ne contacta

Firma Luminoasa este o investitie serioasa cu efecte in timp. De aceea ea trebuie sa si functioneze o perioada mai indelungata.

Nu oferiti sansa unor nepriceputi sa faca experiente pe banii Dvs.!

Este de notorietate ca FIRMA LUMINOASA sau LOGO-ul expus corespunzator reprezinta cea mai eficienta modalitate de a promova imaginea Dvs., de a va atrage clientela si a maximiza vanzarile (dar si invidia competitiei).

O firma luminoasa executata sau montata necorespunzator va provoca prejudicii incalculabile businessului Dvs.

Odata cu aparitia pe piata internationala a materialelor ieftine si de proasta calitate si a unor firme cu zero experienta, zero reputatie si mai ales zero interes pentru calitate si imaginea clientior lor, produse de semnalizare luminoasa de calitate indoielnica sunt prezente pe strazi si le observam fara a fi profesionisti in domeniu.

Daca NU doriti o Firma Luminoasa executata jalnic, din material ieftine si plina de “Inventii Romanesti”, iata numai 7 Motive pentru care ar trebui sa ne contactati:

  1. Suntem UNICA firma din Romania cu experienta Nord – Americana in domeniul proiectarii, executiei si montajului de Firme luminoase la nivel professional.
  2. Inca firma noastra foloseste cele mai bune materiale la nivel mondial in domeniul tehnologiei NEON si LED de iluminare
  3. Inca Firmele Luminoase produse de noi au CEA MAI MARE GARANTIE LA NIVEL NATIONAL, perioada cuprinsa intre 2-5 ani in functie de tipul de iluminare ales.
  4. Tehnologie Nord- Americana de taiere computerizata CNC pentru litere tridimensionale de mari dimensiuni in 3D si executie tuburi NEON cu descarcare in gaz.
  5. Service Rapid si Profesional in perioada de garantie si post – garantie
  6. Consultanta si macheta grafica GRATUITA
  7. Avem peste 1000 de clienti multumiti in cei peste 17 ani de activitate la nivel national.

Acestia ne-au recomandat la randul lor mai departe sau cand au avut din nou nevoie de serviciile noastre, nu au cautat in alta parte. Aceasta trebuie sa insemne ceva.